שלום וברכה. הוזמנתי למפגש כלשהו שבאירוע יהיה ״על האש״ בגריל גז שככל הנראה בעבר השתמשו בזה לבשר לא כשר. שאלתי היא אם יש דרך להכשיר את המנגל? ניקיון הרשת והדלקת הגז על חום גבוה תספיק? או אם אשים רשת חדשה על הרשת הקיימת זה יהיה טוב? תודה רבה
כל גריל גז הוא משהוא אחר, באופן כללי: לסגור ולהבעיר על החום הגבוה ביותר לחצי שעה ולבדוק אחר כך שהרשת נקייה לחלוטין מכל שאריות בשר ואכן הכל נשרף לגמרי. צריך גם להטביל את הרשת אם היא תוצרת חוץ.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ז אייר ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן