שאל את הרב » צליית כבד

צליית כבד

  • תוכן השאלה
  • הייתי אצל חברים וצלו כבד על האש. למרות שהכבד הומלח ונעשה כהלכתו , כיון שלא רצו שהוא יהיה מיובש - נשאר הרבה מאוד צבע אדום, וגם מבחוץ עדיין ניתן היה לראות נוזל אדמדם. ראיתי שכתבתם שמספיק צלייה בשיעור של חצי בישול ואילו כאן היתה צלייה ברמה טובה וטעימה,. האם יש בעייה עם זה?
  • תוכן התשובה
  • אם הכבד היה ראוי לאכילה אזי הצלייה היתה מספקת ומותר.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"א אייר ה'תשע"ג
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות