אנו אשכנזים ויש לנו מנגל גז, האם ניתן לצלות כבד על המנגל ואחר כך לתת לאש לבעור זמן מה, כחצי שעה, על מנת להבעיר את הרשת כדי לשרוף את הדם ואז לצלות בשרים מוכשרים אחרים? להחזיק רשת מיוחדת למנגל גז זה גם יקר וגם מסורבל. או שאולי יש לכם הצעה אחרת לצליית כבד במנגל גז וגם מוצרים אחרים בברכה רון
אפשר לעשות כך, אבל תסגור גם את המכסה ותבעיר בחום הגבוה ביותר, ההכשרה לא נמדדת בזמן (חצי שעה כפי שכתבת) אלא שכל הלכלוך הרטוב (שומן) שעל הרשת יהפוך לריח והרשת תתלבן.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך י"א אייר ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן