האם העדכון מחשוון, לגבי השרייה של כל ירקות העלים בסבון, פעמיים, עדיין רלוונטי? איך זה, שנותני הכשרות מאשרים את התוצרת הזו, כשכתוב עליהם לשטוף רק פעם אחת? תודה
מותר ע"פ הנחיות הרה"ר לשווק ירקות ללא תולעים עם תולעים, למשל, מותר לשווק ראש חסה עם חמישה חרקים שיורדים בשטיפה, ויש תקן שונה לכרוב, לברוקולי, כרובית ולירקות קטנים כמו פטרוזיליה, שמיר, כוסברה וכדומה. לכן, צריך מאוד מאוד לדקדק בשרייה במי סבון ובשטיפה יסודית תחת זרם חזק של מים.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך א' אייר ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן