שאל את הרב » קמח טרי , הצורך בניפוי

קמח טרי , הצורך בניפוי

  • תוכן השאלה
  • שמעתי שקמח טרי כ24 שעות לאחר שנטחן אינו צריך ניפו ויש לשומרו בקירור עד לשימוש
    האם אכן כך?
    כמה זמן באמת נחשב הקמח לטרי לעניין זה?

    תודה רבה
  • תוכן התשובה
  • זה נכון, אבל רק בתנאי שהמכונה הייתה נקייה לפני הטחינה.
    כיום בטחנות הקמח הגדולות מנקים רק מידי פעם את המכונות ולכן אין דבר כזה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך א' אייר ה'תשע"ג
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות