לכל השנה ולא לפסח: עדה חרדית, הרב לנדא, בד"ץ מהדרין(הרב רובין) ובד"ץ יורה דעה(הרב מחפוד) לכל הנראה מקפידים על כל השיטות, למשל בישולי גויים. אמנם ראיתי סטקייה של הרב מחפוד שצלו כבד לפי שיטת הספרדים ולא בשיטת האשכנזים (לא שטפו לפני, לא חרצו, לא מלחו ולא שטפו בסוף). לגבי בשר בקר לרב לנדא יש חלק (לספרדים) ויש גלאט (לאשכנזים). בעופות אין הבדל בשו"ע בין העדות מבחינת הפסיקה.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ג' ניסן ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן