הנגיעות משתנה מזן לזן, מעונה לעונה וכן על פי ארץ הגידול, בצל מהולנד למשל הינו נקי לגמרי ובצל מהארץ נגוע מאוד, בזמן הקטיף (שהיה לפני כמה חודשים) כ20% היה נגוע אבל כאשר זמן האיחסון מתמשך הבצל נגוע יותר מיום ליום. הנגיעות בבצל שגדל בארץ מגיע באופן כללי ל80%. אבל יש גם כן הבדל בנגיעות בין החלק החיצוני של הבצל לבין החלק הפנימי של הבצל. לכן, בגלל כל מכלול הסיבות הללו אנו מדריכים לפרק את הבצל גלד גלד ולשטוף היטב.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ט"ז אדר ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן