גויאבה הוא פרי מאוד נגוע - כמובן שבגידול ביתי הוא הרבה יותר נגוע כי לא מרססים ולא יודעים לטפל בו. ולכן יש לפרוס אותו לפרוסות לחכות וכך אפשר לראות את האיזורים הנגועים.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ח' כסליו ה'תשע"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן