גם על בצל קפוא יש לשים שמן או מלח. אם טיגנת את הבצל בשמן והקפאת אותו זה בסדר, אבל אם חתכת אותו והקפאת ללא שום טיבול יש להחמיר ולא להשתמש. בצל טחון דינו כבצל שלם ויש לפזר עליו מלח
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ו אב ה'תשע"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן