לרב שלום. אני עושה שרות לאומי בפנימייה דתית אבל יש לי בעייה בנושא בשר וחלב. בין ארחת הצהריים שהיא בשרית, לארוחת הערב שהיא חלבית, יש רק 4 שעות. יש לי שתי שאלות: 1. אם אני אוכלת אוכל פרווה, שחומם ביחד עם אוכל בשרי באותו תנור, אני צריכה לשמור 6 שעות הפרדה לפני שאני אוכלת משהו חלבי? 2. אם חתכתי בצל בסכין חלבית, הוא נהיה חלבי ברמה כזו שאסור לי לאכול אותו אם עוד לא עברו 6 שעות מאז שאכלתי בשר, או שהוא חלבי רק ברמה כזו שאסור לי לאכול אותו ביחד עם משהו בשרי? תודה רבה.