שלום וברכה. תעשר בלי ברכה. הבעיה העיקריתת היא נגיעות של חרקים. קח קצת מהעלים ותכניס לתוך כוס זכוכית עם אלכוהול. תערבב ותמתין דקה. אם אין חרקים צפים במים אז מותר לטחון את הזעתר טחינה גמורה. אח"כ שמור במקרר או במקפיא.
בברכה כושרות
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ד' אב ה'תשע"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן