בס"ד שלום! אני שואלת ע"מ לדעת ולא כפסק - :א.1)כלי פלסטיק-אני נוהגת לייעד לבשרי/חלבי/פרווה ולא מערבבת יש שומנים שלא יוצאים לאחר שטיפות חוזרות ונשנות...-מה הדין? 2)כלי פלסטיק בשימוש משני-ששימשו לגבינה/גלידה וכיו"ב - משנה לאיזה יעוד משתמשים בהם לאחר תום המוצר המקורי ונקיון הכלי? 3)גם לצנצנות זכוכית יש מכסי פלסטיק ולעתים סוג של נייר או מה שזה כשכבה פנימית. השאלות הן לגבי גם חם וקר וגם מיקרו וגם תבשילים עם בצל/שום וכיו"ב. תודה! אני לא שואלת כפסק אלא כידע, כיון שבעלי אינו השואל.