שאל את הרב » עלי גפן

עלי גפן

  • תוכן השאלה
  • כצד מנקים עלי גפן לאכילה?<
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה.

    נקדים ונאמר הדרכה זו היא אך ורק לאדם שבקי ויודע לזהות ולהבחין בחרקים ע"ג עלים!!
    יש לקחת עלים צעירים ושטוחים שאין בהם שום בליטות.
    להשרות 5 דקות במי סבון. להוציא מהמי סבון. לשפשף בעדינות עם ספוג (או משהו אר הדומה לספוג) את שני צידי העלה. לשטוף תחת זרם מים חזק, ולבדוק מול האור את שני צידי העלה.

    בברכה
    כושרות

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ט"ז סיון ה'תשע"ב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות