שלום וברכה! תמיד ששואלים אתכם על עופות פלייש אתם עונים על השיטה שלהם. לגבי זה פחות או יותר נראה לי שהדברים ידועים, אך מה לגבי מנוחת השוחטים, איך מגישים, האם בודקים את הסימנים, כל כמה עופות בודקים את הסכין? דברים אלו שבחוזר שהוציאו הרה"ר מוגדרים כשיטות של "חלק"/"מהדרין"/"כשר", איזה רמה השחיטה והעופות של פלייש? וכמו"כ לגבי הבקר, איפה שוחטים? מי השוחטים? בפיקוח מי? וכו' וכו'.. כי אני מבין ממה שהם אומרים שזה שחיטת חו"ל. אשריכם. תודה. חג שמייח..