שאל את הרב » עוף ובשר פלייש

עוף ובשר פלייש

  • תוכן השאלה
  • בס"ד

    שלום וברכה!
    תמיד ששואלים אתכם על עופות פלייש אתם עונים על השיטה שלהם.
    לגבי זה פחות או יותר נראה לי שהדברים ידועים, אך מה לגבי מנוחת השוחטים, איך מגישים, האם בודקים את הסימנים, כל כמה עופות בודקים את הסכין? דברים אלו שבחוזר שהוציאו הרה"ר מוגדרים כשיטות של "חלק"/"מהדרין"/"כשר", איזה רמה השחיטה והעופות של פלייש?
    וכמו"כ לגבי הבקר, איפה שוחטים? מי השוחטים? בפיקוח מי? וכו' וכו'.. כי אני מבין ממה שהם אומרים שזה שחיטת חו"ל. אשריכם. תודה. חג שמייח..
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה.

    אין אנו מייצגים את פלייש.
    ניתן לשאול את הרב רושגולד את כל פרטי הפרטים והוא יענה בשמחה.

    בברכה

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך א' אייר ה'תשע"ב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות