שאל את הרב » קמח מלא בקירור

קמח מלא בקירור

  • תוכן השאלה
  • קמח מלא שנשמר בקירור מאז טחינתו ושהה מחוץ למקרר כ-26 שעות, האם עדיין ניתן להשתמש בו? יש הבדל בין החורף לקיץמבינת פרק הזמן שניתן להשהות מחוץ למקרר? תודה רבה.
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה.

    וודאי שיש הבדל בין חורף לקיץ ובין מקום מוצל למקום עם שמש.
    באופן כללי לאחר טחינה אין חרקים חיים בקמח אבל יתכן שיש ביצים , וביצים אלו לא מתפתחות אלא רק לאחר כ 24 שעות.

    http://kosharot.co.il

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כ"ג שבט ה'תשע"ב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות