שאל את הרב » תנור לבשר וחלב

תנור לבשר וחלב

  • תוכן השאלה
  • שלום
    יש לנו בבית תנור אחד ואנחנו מחממים בו לפעמים מאכלים בשריים ולפעמים חלביים(בהפרשים של כמה שעות אחד מהשני).
    את הבשריים אנחנו מחממים בתבנית ואת החלביים עם נייר פרגמנט על גבי רשת.
    זה בסדר?
    אם לא, מה צריך לעשות?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה!


    צריך לרכוש תבניות לאפיה של מאכלים חלביים, או לאפות על גבי תבנית חד פעמית. על רשת התנור פעמים שנפך בשר ולא יתכן לעשות עליה גם מאכלים חלביים. בין אפייה של מאכלים בשריים לאפייה של מאכלים חלביים תכשירו את התנור על ידי הפעלתו על החום הגבוהה ביותר למשך חצי שעה


    www.kosharot.co.il

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ט שבט ה'תשע"ב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות