שלום יש לנו בבית תנור אחד ואנחנו מחממים בו לפעמים מאכלים בשריים ולפעמים חלביים(בהפרשים של כמה שעות אחד מהשני). את הבשריים אנחנו מחממים בתבנית ואת החלביים עם נייר פרגמנט על גבי רשת. זה בסדר? אם לא, מה צריך לעשות?
צריך לרכוש תבניות לאפיה של מאכלים חלביים, או לאפות על גבי תבנית חד פעמית. על רשת התנור פעמים שנפך בשר ולא יתכן לעשות עליה גם מאכלים חלביים. בין אפייה של מאכלים בשריים לאפייה של מאכלים חלביים תכשירו את התנור על ידי הפעלתו על החום הגבוהה ביותר למשך חצי שעה