חפש באתר
0
0
חפש באתר
הצטרפו לעדכונים ולקבוצות הווצאפ
הצטרפות לקבוצות הווצאפ והרשמה לעדכונים
אימייל
מידע הלכתי
שאל את הרב
סימולטור הכשרות
מאמרים וסקירות
מאמרים ממקורות נוספים
מעבדת כושרות
מידע מהרבנות הראשית
המומלצים שלנו
מוצרים וכשרויות
מסעדות ומלונות
על המומלצים שלנו
מדריכים ועזרים
לוח זמנים בשמיטה
מדריך שאלות למשגיח
מדריך משקאות חריפים
כשרות בחופשה ובצימר
שימוש במכונות קפה ציבוריות
מדריך כשרות לאורח
מדריך תרומות ומעשרות
כשרויות חו"ל
הנחיות להעסקת עובד זר
בדיקת חרקים במזון
מדריך הגעלת כלים
מדריך לשימוש במטבח כהלכה
מדריך כשרות בחו"ל
חיפוש אישורי ייבוא
סרטוני כשרות
פעילות ומשחקים
ייעוץ לאירוע מהדרין
משחקים לילדים
קורסים
סדנאות
ניירות עמדה
חנות הכשרות המקוונת
הוצאה לאור
סיורים
כנסים
כושרות לילדים ולנוער
תרומות לכושרות
אודות כושרות
מי אנחנו - רבני כושרות
אודות כושרות
רבנים ממליצים
עדכונים במדיה
פרסומים בתקשורת
עוד על "כושרות"
צור קשר
שאל את הרב
» קילוף בצל
קילוף בצל
תוכן השאלה
בהמשך להוראות שפרסמתם על אופן ניקוי בצל משרצים - האם אין בעיה בסכין שמקלפים בו את הבצל לפני הפרדת גלדי הבצל? האם אין חשש ששתוך כדי הקילוף חותכים שרץ, ותהיה בליעת טעם בשל דוחק הסכין והחריפות? תודה ויישר כחכם
תוכן התשובה
שלום וברכה!
הסכין לא נאסרת, טעם הג´וקים הוא טעם פגום ועוד שטעם זה לא בלוע בבצל ואינו עובר לסכין ללא חום.
בברכה
www.kosharot.co.il
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך י"ד שבט ה'תשע"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, ב
קישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו
כאן
© כל הזכויות שמורות לכושרות
בניית אתרים כשרים
המוצר התווסף לעגלה