חפש באתר
0
0
חפש באתר
הצטרפו לעדכונים ולקבוצות הווצאפ
הצטרפות לקבוצות הווצאפ והרשמה לעדכונים
אימייל
מידע הלכתי
שאל את הרב
סימולטור הכשרות
מאמרים וסקירות
מאמרים ממקורות נוספים
מעבדת כושרות
מידע מהרבנות הראשית
המומלצים שלנו
מוצרים וכשרויות
מסעדות ומלונות
על המומלצים שלנו
מדריכים ועזרים
לוח זמנים בשמיטה
מדריך שאלות למשגיח
מדריך משקאות חריפים
כשרות בחופשה ובצימר
שימוש במכונות קפה ציבוריות
מדריך כשרות לאורח
מדריך תרומות ומעשרות
כשרויות חו"ל
הנחיות להעסקת עובד זר
בדיקת חרקים במזון
מדריך הגעלת כלים
מדריך לשימוש במטבח כהלכה
מדריך כשרות בחו"ל
חיפוש אישורי ייבוא
סרטוני כשרות
פעילות ומשחקים
ייעוץ לאירוע מהדרין
משחקים לילדים
קורסים
סדנאות
ניירות עמדה
חנות הכשרות המקוונת
הוצאה לאור
סיורים
כנסים
כושרות לילדים ולנוער
תרומות לכושרות
אודות כושרות
מי אנחנו - רבני כושרות
אודות כושרות
רבנים ממליצים
עדכונים במדיה
פרסומים בתקשורת
עוד על "כושרות"
צור קשר
שאל את הרב
» טיגון בצל בסיר בשרי ואח´´כ בחלבי
טיגון בצל בסיר בשרי ואח´´כ בחלבי
תוכן השאלה
בס"ד
לרב שלום,
טיגנתי בצל בסיר בשרי שאינו בן יומו (בשביל רוטב) ולמחרת טיגנתי את הרוטב במחבת חלבית.
מה דין המחבת?
תודה!
תוכן התשובה
לשיטת האשכנזים צריך להכשיר את המחבת לשיטת הספרדים הרב עובדיה מיקל, אך רבים מהפוסקים הספרדים מחמירים לכתחילה. כיון שהכשרת המחבת היא דבר פשוט כדאי להכשיר לכו"ע. יש להניח את המחבת על גבי הגז למשך 5-7 דקות ובזה המחבת חוזרת להיות חלבית.
www.kosharot.co.il
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך ב' חשון ה'תשע"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, ב
קישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו
כאן
© כל הזכויות שמורות לכושרות
בניית אתרים כשרים
המוצר התווסף לעגלה