שאל את הרב » מקצף פרווה-חלבי-ובחזרה

מקצף פרווה-חלבי-ובחזרה

  • תוכן השאלה
  • שלום. יש לי מקצף שהוא פרווה ואני רוצה להכין עוגה חלבית,האם אני יכולה להשתמש בו ואחכ להפוך אותו בחזרה להיות פרווה? ואם אפשראז איך?יש לציין שזה רק הברזלים שמקצף הופכים להיות חלבי,ואני רוצה להקציף עם זה גבינה קרה.
    תתודה רבה.
  • תוכן התשובה
  • יש אפשרות ובלבד שתנקי את המקצף היטב אחר שימוש בחלב. תשתדלי שלא יקפוץ חלב לתוך גוף המקצף, כיון שבהקצפה הבאה הוא יכול ליפול לתוך העיסה. גם אם נפל חלב לעיסה פרווה המאכל לא הופך להיות חלבי כיון שכמות החלב בעיסה בטלה בשישים.
    שנה טובה!

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ח' תשרי ה'תשע"ב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות