שאל את הרב » לחם בחזקת חלבי

לחם בחזקת חלבי

  • תוכן השאלה
  • שלום, אפיתי בתנור מאפה חלבי וכעבור מספר ימים אפיתי בו לחם (בלי לחמם קודם את התנור הריק למשך חצי שעה). האם מותר לאכול את הלחם עם בשר?
    תודה רבה!
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה!

    וודאי עדיף לחמם קודם את התנור,
    אבל גם אם לא חממת את התנור ניתן לאכול את הלחם עם בשר וזה במידה והתבנית לא חלבית.

    ולהלן תשובה מורחבת בנושא

    https://www.kosharot.co.il/ask_show.asp?id=51972

    בברכה

    www.kosharot.co.il

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"ט אלול ה'תשע"א
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות