בס"ד שלום רב היום בערב אנחנו עתידים לאכול אצל דודה שמאד מאד חשוב לה שבאמת נאכל את מה שהיא אופה. אז היא דאגה לקנות את כל המוצרים כשרים למהדרין ולנפות קמח בנפה של הרב משה ויא (אצל אמא שלי), האפיה תעשה במגשים חד פעמיים, הדבר היחיד שנשאר זה התנור. המשפחה מסורתית. כל מה שמכניסים - כשר אמנם לא תמיד בהשגחה מהודרת. אין עירבוב של חלב ביחד (יש אפילו הפרדה של כלים אני חושב) השאלה אם לחכות 24 שעות מהפעם האחרונה שבישלו בתנור ולהפעיל אותו לחום גבוה למשך חצי שעה תקף ע"מ שיהיה אפשר לאכול שם?