שאל את הרב » לגבי הכשרת תנור - טיפה דחוף.

לגבי הכשרת תנור - טיפה דחוף.

  • תוכן השאלה
  • בס"ד
    שלום רב
    היום בערב אנחנו עתידים לאכול אצל דודה שמאד מאד חשוב לה שבאמת נאכל את מה שהיא אופה.
    אז היא דאגה לקנות את כל המוצרים כשרים למהדרין ולנפות קמח בנפה של הרב משה ויא (אצל אמא שלי), האפיה תעשה במגשים חד פעמיים, הדבר היחיד שנשאר זה התנור.
    המשפחה מסורתית.
    כל מה שמכניסים - כשר אמנם לא תמיד בהשגחה מהודרת.
    אין עירבוב של חלב ביחד (יש אפילו הפרדה של כלים אני חושב)
    השאלה אם לחכות 24 שעות מהפעם האחרונה שבישלו בתנור ולהפעיל אותו לחום גבוה למשך חצי שעה תקף ע"מ שיהיה אפשר לאכול שם?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה!

    להלן קישור לתשובה לשאלה דומה לשאלתך בעניין הכשרת תנור בין בשר בחלב, שלא אפו ובישלו בו דברים שאינם כשרים

    http://kosharot.co.il/ask_show.asp?id=250235

    בברכה
    www.kosharot.co.il

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך י"א אב ה'תשע"א
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות