השו"ע בסימן עו סעיף א מתיר לצלות כל בשר לא מוכשר, אומנם יש לדעת שלאשכנזים המנגל בו צולים נאסר בשימוש, אך דעת השו"ע שהמנגל לא בולע כיון שהאש שואבת את כל הדם ולא מניחה לו להבלע בכלים. אם אתה אשכנזי צריך לייחד כלים מיוחדים לצליית בשר,א ם אתה ספרדי, יש שנהגו כאשכנזים ויש מקלים בכל זה. דין נוסף חשוב הוא שלדעת האשכנזים יש להדיח את הבשר קודם המליחה וכן למולחו קצת וכן להדיחו אחר כך. לדעת השו"ע אין צורך להדיח ולמלוח לפני הצלייה. בנוגע לרמת הצלייה הנדרשת פסק הרמ"א בסימן עו סעיף ב שיהיה ראוי לאכילה דהיינו כחצי צלייתו