שאל את הרב » בשר עוף ובקר

בשר עוף ובקר

  • תוכן השאלה
  • בשיעור של רב פוסק משנת תשנ"ח-תשנ"ט אמר הרב שהרה"ר הוציאה מדריך כשרות ושם בע"מ 87 נרשם כי הבשר ברובו עם חלב בצרי .
    חזקה על הרב שידע, אך לצערי לא מצאתי החוברת.
    רציתי לדעת:
    # האם שמעת/ם משהו כזה? אם כן -
    # איפה אפשר להשיג החוברת?
    # האם באמת צריך להלבין את הכלים כעת? מה שאומר לקנות מע' חדשה! או שאפשר לסמוך על הרמב"ם כ-שנה-שנתיים שצריכים רק הגעלה?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה!

    איננו מכירים את הפרטים שציינת, אם אתה רוכש מוצר בשר שכתוב עליו "כשר בהשגחת הרה"ר חלק" הוא בשר מנוקר.

    ולכן אין צורך להכשיר כלים וכד´
    יאכלו ענוים וישמחו!

    חג שמח

    www.kosharot.co.il

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ב' ניסן ה'תשע"א
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות