אני מאוד רגישה לנושא של כשרות והנושא הזה מאוד מפריעה לי. אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות:
ליישור השיניים אני מרכיבה "פלטה". אני איתה כל שעות היממה ואוכלת איתה ה-כ-ל כולל חמץ. הפלטה עשויה מפלסטיק ומחוברים אליה חוטי ברזל. בקשר ל"כבולעו כך פולטו" אין לי מוסג...
השאלה היא אם אני צריכה להכשיר אותה לפסח, ואיך. (מומלץ מאוד מאוד מאוד לא להוריד אותה במשך כל הפסח...)
-תודה.
נ.ב באותו עניין, רק בקשר לבשר וחלב. האם אני צריכה לשטוף את הפלטה ולצחצח אותה אחרי כל אכילת חלב? (בדרך כלל נשארים עליה שאריות מזון ליותר מ-6 שעות)
מלבד זאת, אם היא נקראת כלי, איך אפשר לאכול איתה גם בשר וגם חלב???