ישנן מחבתות מיוחדות, המיועדות לבישול סטייקים גדולים. יש במחבתות אלו זיזים מיוחדים, המרימים את הבשר מתחתית המחבת (בערך כסנטימטר) ובכך נוצר אפקט של צלייה ויש בבשר חרכים כמו בגריל. אם אני צולה את הכבד במחבת כזו, הכבד איננו נוגע בתחתית המחבת, כך שרובו נמצא באוויר (הזיזים די חדים). מכאן שנוצר אפקט של צלייה, וגם אפקט של גריל, ולמרות שהאש אינה נוגעת בכבד עצמו, הרי שהחום העצום מלמטה שורף אותו ויש עליו חרכים עמוקים כמו בגריל או על האש. שאלתי היא, האם הכבד כשר?