למרות שנראה שאין רכיבים של חמץ- אפשר שבכל זאת ישנו במצרכים הללו חמץ- כגון ויטמין E שבדרך כלל עשוי משמן נבט חיטה שהוא כמובן חמץ גמור. לכן צריך שיהיה כשר לפסח.
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך י' ניסן ה'תשס"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן