הפומפיה לא בלעה טעם גבינה מכיון שהגבינה היתה קרה בזמן הגירוד, אלא שיש בעיה קשה בפומפיה או במגרדת עצמה - שהגבינה נתפסת בחורים וכמעט אי אפשר לנקות אותה היטב. לכן, אין לגרד שם מאכל פרווה כדי לטגנו במחבת בשרית- וצריך ליעד פומפיה לשימוש חלבי ופומפיה אחרת לשימוש פרווה וכמובן אחת ג"כ לבשרי.
בברכה משה כץ
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך י"א טבת ה'תשס"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן