1. להכשיר את הכיור. לנקות היטב, ולשפוך מים מקומקום רותח על הדפנות, על הקרקעית ועל פתח יציאת המים. 2. להכין משטח פלסטיק מתאים לקרקעית. 3. הכיור עצמו יהיה חלבי. המשטח - בשרי. 4. כלים חלביים להניח בבכיור. כלים בשריים, רק על גבי המשטח. 5. להשתדל להקפיד שלא יניחו הילדים כלים בעקבוב. 6. ביחס למייבש כלים: לשפוך עליו מים רותחים מקומקום חשמלי. 7. להקפיד מכאן ואילך לא להניח כלים חמים במיבש, אלא רק כלים נקיים - לאחר שטיפה. כלומר,לדוגמא, לא להניח מכסה חם לרגע.
התשובה התקבלה מהרב משה כ''ץ
בתאריך כ"ו אדר א' ה'תשס"ג
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן