מה לשאול משגיח בפסח?
כאשר אנו אוכלים במטבח ציבורי, עלינו לברר תחילה האם רמת הכשרות במקום מתאימה לנו.
בחג הפסח ישנם נושאים נוספים אותם עלינו לברר עם המשגיח:
1. כיצד הכשירו את המקום?
2. איזה כלים מיוחדים לפסח ואלו כלים מוכשרים?
3. האם מכשירים תנורים? וכיצד?
5. באיזה שמן משתמשים?
6. האם המקום כשר גם לנוהגים שלא לאכול קטניות? אם כשר רק לאוכלי קטניות - האם הוא מהדרין?
7. מהי רמת כשרות המצות? (שמורה, רגיל) ומהי רמת קמח המצה שבו משתמשים?
8. האם מכשירים מאפיה במקום? איך?
9. האם משגיח נוכח במטבח בכל שעות העבודה בפסח?