תבלינים

דרך ברירת התבלינים מתחלקת לשלש קבוצות:

קבוצה 1- א. לקחת שקית חדשה, לבדוק שהיא אטומה לגמרי ושלא יוצא אוויר.

            ב. לאחר פתיחת התבלין להסתכל ולוודא שאין קורים או גושים.

קבוצה 2- א. לרקד על הרשת ולראות מה נופל.

            ב. לברור את מה שנפל.

            ג. לחזור על פעולה זו עד שלא נופל יותר.

            ד. מה שלא נפל לבדוק בעין.

קבוצה 3- כמו אורז ובורגול

*פלפל סודני שלם וצילי שלם - לרקד על הרשת ולראות מה נופל.

 

קבוצה 1

קבוצה 2

קבוצה 3

אבקת מרק

אורגנו

בצל מיובש

אגוז מוסקט

בזיליקום

כוסברה גרגירים

בהרת

זעתר

ציפורן שלמה

הל

פטרוזיליה מיובשת

קימל

זנגביל

רוזמרין

שום פרוס

חווייג'

תימן

 

כוסברה טחונה

 

 

כורכום

 

 

כמון

 

 

סומק

 

 

פלפל לבן

 

 

פלפל סודני גרוס / טחון

 

 

פלפל שחור

 

 

פלפל שטה גרוס / שלם

 

 

פפריקה מתוקה / חריפה / מרוקאית

 

 

פרורי לחם

 

 

צילי גרוס / טחון

 

 

קארי

 

 

קיג'ין

 

 

קינמון טחון

 

 

קמח מצה

 

 

שום אבקה / גבישי

 

 

תבלין לגריל

 

 

תבלין לדג

 

 

תבלין לסטייק

 

 

תבלין לשווארמה

 

 

תבלין לקציצות

 

 

תבלינים מעורבים

 

 

 

להלן תמונות הדגמות של מציאת חרקים 

 

 

 

 

© כל הזכויות שמורות לכושרות