פעילות » סדנאות » סידור המטבח הביתי

סידור המטבח הביתי

      נושאים עיקריים המועברים בסדנא:

הפרדה וסימון כלי בשר, חלב ופרווה, כיור אחד שניים.

תנורים: תא אחד שני תאים, כיריים, מיקרוגל, מדיח.

בעיות נפוצות בזמן הבישולים.

טבילת כלים.

הסדנא נותנת כלים מעשיים להתמודדות עם שאלות יום יומיות במטבח הביתי,
האם כדאי להחזיק פרווה בבית?
מה הדין של טיפות שמן בשרי שעפו על סיר חלבי?
מה זה בחזקת בשרי?
האם יש מקור למנהג להמתין 3 שעות בין בשר לחלב?

הסדנא מתאימה: לנשים וגברים בכלל הגילאים

 משך הפעילות: 120 דק'


ניתן לשלב כחלק מסידרת שיעורים או כשיעור בודד

הסדנא מועברת עם מצגת 

לפרטים נוספים ולהתאמת סדנא אישית לחץ כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות