שאל את הרב » טחינת ברוקולי

טחינת ברוקולי

  • תוכן השאלה
  • הבנתי שאסור לטחון ברוקולי בגלל אחוז נגיעות גבוה מאד קרוב למאה אחוז, מה ההבדל בינו לבין תרד ללא פיקוח שמותר לטחון אותו, למרות שיש בו אחוז הנגיעות גבוה אבל לא כמו ברוקולי? תודה
  • תוכן התשובה
  • צורת העלה.

    עלה תרד פתוחים ושטוחים ומאפשרים נקיון  מסוים. בברוקלי וכרובית החרק נמצא בתוך התפרחת ולא יוצא בשטיפה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ג סיון התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות