שאל את הרב » בליעת חריפות בריסוק עם מאכל חלבי

בליעת חריפות בריסוק עם מאכל חלבי

  • תוכן השאלה
  • שלום,
    אני מעוניינת לרסק, באמצעות בלנדר מוט פרווה, מרק כרישה קר שבושל עם חמאה. בהנחה שהכרישה נחשבת חריפה, האם פעולת ריסוק המרק כאשר הוא צונן הופכת את הבלנדר לחלבי עקב נוכחות הכרישה? או שדין חריף רק מוציא טעם הבלוע כבר בכלי?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה במקרה זה הבלנדר בהחלט יהפוך לחלבי.
  • תוכלו לקבל מענה אוטומטי לשאלות דומות בסימולטור הכשרות שלנו בקישור זה
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ו אדר התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות