שלום הרב. לגבי צרירות דם בעוף. אנחנו קונים עוף של בד"ץ, ונראה שבכל חבילה יש שטף דם באחד החתיכות. האם זה הגיוני? או שאולי לא הבנתי נכון את ההגדרה? מה עוד, לעיתים זה בשכבת בשר הדקה הצמודה לעצם וקשה מאוד להוציא אותו, ב. יש לכאורה דם שנמצא מאחורי המשולש, שזה חלק מהמשולש, זה נראה אולי כמו עורק שהדם קרוש בו. מה עושים עם זה? כי זה לאורך כל החתיכה של העוף, ואין אפשרות להוציא את זה. אם הרב יוכל לעשות לנו קצת סדר בדברים, מאוד מאוד יעזור לנו. תודה רבה!